MOLMATIC PERFECT 20л. за съдомиялна (измиващ)

MOLMATIC PERFECT 20л. за съдомиялна (измиващ)

MOLMATIC PERFECT 20л.

MOLMATIC PERFECT – Измиващ препарат за
употреба в професионални съдомиялни и
чашомиялни машини. Спецификата на
продукта е, че работи еднакво добре,
както при мека, така и при твърда вода.
Отстранява и най – упорити остатъци от
посудата. Щади машината.

Професионално кухненско оборудване www.prokitchen.bg Препарати за миялни машини

Собственик ли сте на ресторантьорски бизнес? А искате ли миялните Ви машини да постигат оптимални резултати?
Важно е да изберете правилния препарат за миялни машини.
В противен случай рискувате безупречните ястия да завършват с не добре измити чинии. А това само би довело до загуба на време, защото на служителите Ви ще им се налага повторно да измиват и дезинфекцират съдовете.

Как да го предотвратите ли?
Забравете за обикновените препарати за миялни машини! Да, те вършат много добра работа у дома. Но щом става въпрос за бизнеса се нуждаете от професионални препарати за миялни машини. Тяхната формула е специално разработена, за да отговори на нуждата от безупречно премахване на упорити замърсявания и дезинфекция.
Така избирайки професионален препарат за миялни машини, можете да подсигурите успеха на Вашия ресторант или хотел.А къде да го откриете?

Почистващите препарати за миялни машини са едни от водещите продукти на Мollox в партньорство с ProKitchen. Те са ефективни и гарантирано отстраняват замърсяванията от храна по прибори, посуда и чаши. В резултат с нашите препарати за миялни машини ще имате блестящ порцелан, метал и кристал, който искри от чистота.

Независимо от разнообразните по вид и упоритост петна от храна или напитки, препаратите за миялни машини са напълно безвредни към съдомиялните машини. Това Ви позволява безпроблемно да ги използвате в дома или бар/ресторант. Нашите препарати за миялни машини са подходящи и за измиване на каси в обекти от хранително-вкусовата промишленост.

Нещо повече, препаратите за миялни машини на Мollox не само щадят миялните машини, но и предпазват от варовикови наслагвания и котлен камък. Дори да миете с „твърда“ вода, вече няма защо да се тревожите за своите съдове.

Препаратите за миялни машини на Мollox са Вашето решение за безупречно измити съдове!

За информация и персонална оферта:

Отдел ПРОДАЖБИ
Тел: 0877 173 759